• Yrityksille

 
 
Sijaintisi: Keskuspuiston ammattiopisto > Yrityksille ja yhteisöille > Henkilöstö- ja täydennyskoulutus

Henkilöstö- ja täydennyskoulutus

TYKE - työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä

Ammatillisessa koulutuksessa teemme kiinteää yhteistyötä työelämän kanssa ja meillä on ammatilliseen lisäkoulutukseen liitetty työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä. Sillä tarkoitetaan yrityksille ja julkisyhteisöille, erityisesti pienyrityksille tarjottavia osaamisen kehittämispalveluja.

Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävää käytetään esimerkiksi osaamistarpeiden analysointeihin, henkilöstön osaamiskartoituksiin, henkilöstön koulutus- ja kehittämisohjelmiin tai yrittäjien osaamisen kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Se voi tapahtua osana alueellisia, monialaisia koulutuksen, tutkimuksen ja työelämän yhteistyöverkostoja.

Kurkkaa koulutuskalenteriimme!Koulutusta ja konsultaatiota

Keskuspuiston ammattiopisto tarjoaa koulutuksia, ohjausta ja konsultaatiota erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa työskenteleville, esimerkiksi kasvatus-, opetus-, sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilöstölle.

Tarjoamme sekä maksullisia että maksuttomia asiantuntijapalveluita. Kouluttajina toimivat Keskuspuiston ammattiopiston asiantuntijat. Koulutusta järjestetään myös yhteistyössä muiden oppilaitosten, järjestöjen ja työelämän edustajien kanssa.

Järjestämme myös anniskelu- ja hygieniapassitestejä.


Tilauskoulutus

Ota yhteyttä koulutussuunnittelijaamme, ja suunnitellaan yhdessä koulutustarpeitanne vastaava kokonaisuus!
Pääset tutustumaan valmiisiin koulutuspaketteihimme ja koulutustemme teemoihin täältä. Kaikki koulutukset räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaan.


Lisätietoja:
Henna Gustafsson
koulutussuunnittelija
p. 040 542 1415


etunimi.sukunimi@
keskuspuisto.fi