• Asiantuntijapalvelut

  • Asiantuntijapalvelut

 
 
Sijaintisi: Keskuspuiston ammattiopisto > Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut


Keskuspuiston ammattiopisto toimii ammatillisen erityisopetuksen kehittämis- ja palvelukeskuksena.

Koulutukset ja konsultoinnit

Järjestämme täydennyskoulutuksia, konsultointeja ja muita erityisen tuen asiantuntijapalveluita kasvatus-, opetus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Asiantuntijapalveluidemme teemoina ovat ajankohtaiset erityisopetukseen, koulutukseen, kasvatukseen ja työllistymiseen liittyvät kysymykset. Asiantuntijapalvelun sisältö voi liittyä myös jonkin vammaisryhmän pedagogiikan ja kuntoutuksen erityisasiantuntemukseen.

Asiantuntijapalvelun laajuus voi vaihdella parin tunnin koulutuksesta tai konsultaatiosta laajempiin koulutuskokonaisuuksiin sekä kehittämisprosesseihin.

Koulutuksia ja konsultointeja toteuttavat Keskuspuiston ammattiopiston asiantuntijat. Koulutuksia järjestetään myös yhteistyössä muiden oppilaitosten, järjestöjen ja työelämän edustajien kanssa.

Tarjoamme sekä maksupalveluna toteutettuja asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä, että maksuttomia projektirahoitteisia asiantuntijapalveluita. Tutustu tuleviin  koulutuksiimme tai tiedustele lisää palveluistamme koulutusuunnittelijalta.

Lisätietoja:

Henna Gustafsson

koulutussuunnittelija

p. 040 542 1415

etumimi.sukunimi@

keskuspuisto.fi

 

Liisa Metsola

kehitysjohtaja

p. 050 517 3563

etunimi.sukunimi@

keskuspuisto.fi